4 Helppoa Tapaa Avata Tiedostoja Dl$

Napsauta Levyn uudelleenjärjestäminen, jos poistettavat tiedostot -ikkunassa on tilaa. Jos käytät perinteistä kiintolevyä, eheytys on edelleen hyödyllinen työkalu Windowsin nopeuttamiseksi. Älä eheytä Solid State Drive -asemaa, koska se ei tarvitse sitä ja voi lyhentää sen käyttöikää. On ilmainen ohjelmisto nimeltä CCleaner. Poista kaikki tarvitsemasi tai käyttämäsi ohjelmat.

  • Lisäksi, jos haluat ottaa sen uudelleen käyttöön, se on yhtä yksinkertaista.
  • On parempi korjata rekisterivirheet käyttämällä kolmannen osapuolen apuohjelmia, kuten CCleaner tai Wise Registry Cleaner.
  • Katso yläosassa olevia qt5core.dll välilehtiä, CPU, Memory, Disk and Network.
  • Löydät lisätietoja tietojesi käytöstä sivuiltamme Tietosuoja.

Näytä lisää luokkia tarjoaa lisätietoja datatyypeistä, jotka eivät käytä niin paljon tilaa. Rekisterin ensiapu on innokas auttaa sinua korjaamaan ja siivoamaan rekisterisi – ja se tekee myös loistavaa työtä. Kokeiluversiolla ei voi tehdä paljon, mutta voit saada hyvän käsityksen siitä, mihin ohjelma kykenee, ennen kuin maksat 28 dollarin maksun kaikkien ominaisuuksiensa avaamiseksi. Kaikista täällä testatuista ohjelmista tämä herätti eniten luottamusta sekä turvallisuuden näkökulmasta että tavasta, jolla se käsitteli rekisteriongelmia. Rekisterin ensiapu tukee kaikkia Windows-versioita. Tietokoneen kaiken poistaminen ja käyttöjärjestelmän uudelleenasentaminen voi parantaa suorituskykyä poistamalla vanhat ohjelmistot tai ohjaimet. Tuoreen MacOS- tai Windows-kopion, ohjelmistojen ja uusimpien ohjainten asentaminen auttaa varmistamaan, ettei tietokoneeseen ole hidasta ohjelmistoon liittyviä ongelmia.

Kuinka Poistaa Nopea Käyttäjänvaihto Käytöstä Ryhmäkäytännön Avulla

Kaksoisnapsauta tiliä, jonka haluat poistaa käytöstä. Sitten siinä paikassa me oikein napsauttaa samassa Windows-hakemistossa ja luo uusi avain nimeltä Mukauttaminen. Nyt siirrymme uuteen kansioon ja luomme oikeanpuoleiseen paneeliin DWORD (32-bittinen) arvon, jota kutsutaan NoLockScreen. Sen jälkeen kaksoisnapsautamme sitä ja muutamme arvotiedot arvoon 1. Viimeistelyksi meidän on pakko vain käynnistä tietokone uudelleen ja lukitusnäyttöä ei enää näytetä. Kun käynnistät tietokoneen, se kirjautuu automaattisesti määritettyyn käyttäjätiliin ilman salasanaa. Twinaarit, kuten Winaero Tweaker tässä osassa, eivät myöskään toimineet (vaikka Emoji-paneeli on mahdollista ottaa käyttöön, mutta se toimii samoilla rekisteriarvoilla).

Temppuja, Joiden Avulla Voit Nähdä Tiedostosi Ja Kansiosi Nopeasti Onedrivessa

WinOptimizer on vähän enemmän kuin rekisterinpuhdistaja, koska siinä on yli 30 Windows-järjestelmätyökalua. Rekisterinpuhdistaja antaa kuitenkin myös huomattavan järjestelmän tehostuksen kuin useimmat vaihtoehtoiset ohjelmistot. Tämä ei ole ilmainen ohjelmisto, koska sen vähittäiskauppa on 49,99 dollaria Ashampoo-verkkosivustolla, ja ohjelmistosta on vain yksi versio. Rekisteri on Windows-tietokanta, joka tallentaa alustan kokoonpanoasetukset ja useimmat ohjelmistot. Siellä voit lisätä tai poistaa rekisterimerkintöjä, mutta mitään ei ole suositeltavaa poistaa mitään manuaalisesti rekisterieditorilla. Rekisterinpuhdistimen ohjelmistopaketit ovat apuohjelmia, jotka etsivät ja poistavat vähemmän olennaisia ​​merkintöjä rekisteristä. CCleaner on Windows-sovellus, joka on hyödyllinen järjestelmän optimointiin ja ylläpitoon sekä käyttämättömien/väliaikaisten tiedostojen poistamiseen.

Tässä artikkelissa toivon voivani laatia valtavan luettelon kaikista erilaisista menetelmistä ja temppuja, joita olen käyttänyt saamaan viimeisen vähän mehua hitaasta tietokoneesta. Käytätkö vanhaa tietokonetta tai uusinta ja suurinta laitteistoa, voit silti käyttää joitakin näistä vinkeistä, jotta tietokoneesi toimii nopeammin. Windows 10 sisältää alkuperäisen tavan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä käynnistysvaihtoehdot Tehtävienhallinta , tässä on nopea esittely. Tätä palvelua ei yleensä voi käyttää, koska useimmilla uusilla tietokoneilla on laitteiston ja suorituskyvyn edut, jotka ylittävät ohjelmiston hyödyllisyyden. Toinen loistava kolmannen osapuolen PC-optimoija on CCleaner , joka tarjoaa monia hyödyllisiä optimointiominaisuuksia ja tietosuojatyökaluja. Tämän käyttö voi kuitenkin olla riskialtista, koska se voi rikkoa käyttöjärjestelmän, jos teet väärän siirron. Siitä huolimatta on vielä enemmän voittoja, jos olet valmis likaamaan kätesi.